Start et fællesskab

Søg om op til 10.000 kr. i starthjælp

Få hjælp til dine idéer

Længes efter også at skabe meningsfulde fællesskaber med andre unge - og overvejer du at gøre noget ved det med et fællesskab i DKG? Så læs videre her.

Starthjælp til nye fællesskaber i DKG

Starthjælpen er oprettet for at gøre dine idéer til virkelighed. Måske vil du starte en samtaleklub, arrangere en sommerrejse eller en højskoleweekend. Du kan søge DKG om starthjælp til at gøre din idé til virkelighed. 

Økonomi, kommunikation mm. 

Du kan søge om op til 10.000 kr. i starthjælp. Hvis du modtager støtte, står DKG's bestyrelse samtidig til rådighed for sparring til at udvikle dine idé. Bestyrelsen består af erfarne projektmennesker med et bredt netværk.

Sådan søger du 

Form din idé

Find inspiration til nye fællesskaber nederst på siden her - eller få din helt egen idé. Måske en klub, et arrangement eller noget helt andet. 

DKG's vision er at skabe fællesskaber med plads til store spørgsmål.

Ansøg om starthjælp

Du søger om starthjælp i DKG ved at sende en mail og kort fortælle om ideen.

sekr@dkg.dk

Kontakt os også genre, hvis du har spørgsmål til starthjælpen

Start et fællesskab

Du kan forvente svar fra bestyrelsen inden for senest 30 dage. 

Alle kan søge til idéer, der ligger indenfor DKG's formål og vision om at skabe fælleskaber med plads til store spørgsmål. Du kan søge puljen alene - eller du kan søge med en gruppe. Minimum én af ansøgerne skal være medlem af DKG.

Bliv medlem her

Inspiration til fællesskaber

Nedenfor er en række idéer til foredragsaftener, højskoleweekender, madklubber og meget mere. Nogle idéer er nye - andre er eksempler på tidligere arrangementer, som gerne må genbruges. Bliv inspireret af idéerne her på siden. Find en eller flere kammerater, som også længes efter et meningsfuldt fællesskab. Og start et fællesskab.

Hjemme hos professoren

Bestyrelsen har bl.a. kontakt til Kasper Bro Larsen, professor i teologi.

Læseklub

Påskedage 

Rejseklub

Sommerhøjskole

DKG Sommerhøjskole er din mulighed for at møde andre unge, der reserverer en sommeruge for at være sammen og lade sig udfordre af nye perspektiver. 

En uge med højlydt diskussion og stille eftertænksomhed. Ny viden og provokerende indspark. Beachvolley, solbadning i haven og skygge under det store træ. Kreativitet, sang og kunst, grill og gudstjeneste, himmelrum og favntag med nye horisonter.

Skitur


Mad & Mening

Lokalgruppe

DKGs lokalgrupper mødes rundt om i landet - typisk en gang i måneden til forskellige arrangementer og oplæg.

Efterskoledyst

Efterskolerejse

Din idé

  
Kontakt DKG

Generelle henvendelser:
sekr@dkg.dk

Medlemskab og gavegivere
bogholderi@dkg.dk

DKGs Bestyrelsesformand
Asbjørn Munk Hyldgaard
30 62 82 61

DKG konto
8075 – 112 86 14